Designer's World

Online boekhoudsoftware

Wanneer je start met 1Financial krijg je standaard de beschikking over een volledig online boekhoudpakket met onder andere een compleet digitaal archief, mogelijkheid om online facturen aan te maken en te versturen en een financieel dashboard. Alle gemakken van online boekhouden en met als belangrijk voordeel dat je niet zelf hoeft te boekhouden of er kennis van te hebben.

Designer's World
Moderne en innovatieve software

Wanneer je start met 1Financial krijg je standaard de beschikking over een volledig online boekhoudpakket met onder andere een digitaal archief, mogelijkheid om online te factureren en daarnaast een overzichtelijk financieel dashboard.
 
Alle gemakken van online boekhouden en met als belangrijk voordeel dat je niet zelf hoeft te boekhouden of er kennis van te hebben.

Hoe werkt het nou precies...

 

1. Inrichting van administratie 

1Financial heeft een gratis overstap-service voor nieuwe klanten. Ook voor starters wordt de administratie gratis ingericht. Hierbij wordt daarnaast ook al gekeken in hoeverre bepaalde koppelingen gemaakt kunnen worden met het boekhoudpakket. Wel zo makkelijk, hoe minder handmatig aangeleverd hoeft te worden, hoe beter. 

2. Digitale aanlevering facturen door ondernemer

Je levert je facturen digitaal bij ons aan. Hiervoor zijn meerdere mogelijkheden, namelijk: Je scant en mailt de facturen naar ons toe, je maakt een foto met de iPhone en Android app of je logt in op je online portaal en vanaf daar kun je de facturen uploaden.  Je kunt ook de digitaal binnengekomen facturen forwarden naar een speciaal e-mailadres dat gekoppeld is aan je administratie.

Nadat je de te verwerken facturen, documenten en bonnetjes hebt aangeleverd via jouw portal komen deze direct in het verwerkingscentrum terecht. Beschikbare technieken maken het mogelijk deze documenten te analyseren en te interpreteren. Zo kan een groot deel van de administratie geheel automatisch worden verwerkt.

3. Binnen 48 uur verwerkt en inzichtelijk

1Financial zal de door jouw aangeleverde factuur binnen 48 uur verwerken. Beschikbare technieken maken het mogelijk deze documenten te analyseren en te interpreteren. Zo kan een groot deel van de administratie geheel automatisch worden verwerkt.

4. Facturatiemodule

Via de extra facturatiemodule kun je verkoopfacturen vanuit je online portaal versturen naar je klanten. Samen zullen we bij aanvang een factuursjabloon van je bedrijf maken. Vervolgens kun je in enkele stappen direct vanuit het systeem een factuur digitaal naar de klant versturen. 

5. Vragen aan vaste contactpersoon

Als je een vraag over jouw administratie hebt kun je deze via het online portal eenvoudig aan ons stellen. Daarnaast is het ook mogelijk om ons te bellen, WhatsAppen, mailen, of skypen.

6. Voorbereiden van fiscale aangiftes

Iedere maand of kwartaal zullen wij op basis van de facturen de aangifte omzetbelasting opstellen, klaarzetten en versturen. Je kunt altijd vanuit het online portaal zien wat de actuele stand van de te betalen omzetbelasting is.

Aan het einde van het jaar zullen wij op basis van de administratie en aanvullende gegevens de aangifte inkomstenbelasting voor je opstellen en indienen. Voordat wij deze aangifte indienen zullen we altijd eerst persoonlijk de aangifte inkomstenbelasting bespreken en toelichten. Dit kan bij ons op kantoor of bijvoorbeeld via Skype. Bij een B.V. zullen wij ook de publicatiestukken en aangifte vennootschapsbelasting opstellen en indienen.

De voordelen van 1Financial

 

Alles binnen 48 uur geboekt

Al je financiële stukken binnen 48 uur in je boekhouding verwerkt. Door slimme software en een team net zo slimme 1Financial boekhouders.

Nooit meer zelf boekhouden

1Financial doet de boekhouding. Je hoeft zelf slechts alleen alle documenten digitaal aan te leveren.

Persoonlijke hulp bij overstappen

Werk je momenteel met een ander boekhoudpakket? Geen probleem! We sluiten de boekhouding over naar ons eigen online systeem en stemmen dit af met de vorige boekhouder. 

Innovatief online boekhoudpakket

Een compleet boekhoudpakket, inclusief digitaal archief, online facturatie, projectadministratie en urenregistratie.

Proactief meedenken

Het is niet alleen maar het uitvoerende werk dat wij uit handen nemen, maar we kijken ook mee en signaleren eventuele trends.

Vaste maandtarief, dus geen verrassingen achteraf

Geen uurtje factuurtje, bij ons betaal je een vast maandbedrag waarin alle afgesproken werkzaamheden zijn opgenomen. Indien op den duur toch blijkt dat de werkzaamheden meer worden, dan wordt dit eerst vooraf besproken.

Contactgegevens

Navigatie

Informatie aanvraag

Openingstijden

Winthontlaan 200

3526 KV Utrecht

030 - 207 2900

info@1financial.nl

 

Heeft u nog vragen? 

Neem vrijblijvend contact op!

 

U mag ons mailen, bellen of een WhatsApp bericht sturen.
Via onderstaande knop komt u direct bij onze contact pagina.

 

Maandag-Dinsdag-Donderdag-Vrijdag:

8:30 - 17.30 uur

Woensdag:

8:30 - 14.00 uur

Bezoek kan alleen op afspraak!

Administratie in de juiste handen!

Goede boekhouder Utrecht
  • e685555d3879dd2407d668086ee7208a
  • Instagram
  • Facebook

©2020 by 1Financial