_edited.jpg

Meer dan alleen administratie

ONDERSTEUNING VOOR AL UW FINANCIËLE VRAAGSTUKKEN

 
Wave

FINANCIËLE ADMINISTRATIE

Boekhouding voor starters, maar ook boekhouding voor ervaren ondernemers, bij onze online boekhouders in Utrecht kun je terecht.  Door slimme software en een team van net zo slimme 1Financial boekhouders. Je hoeft zelf slechts alle documenten digitaal aan te leveren. We proberen zoveel mogelijk te automatiseren, waardoor we een scherp tarief kunnen bieden. Jouw vaste contactpersoon bij 1Financial denkt proactief met je mee en heeft kennis van zaken. 

Offerte opvragen? Klik hier

 
Wave

BELASTING AANGIFTES

1Financial doet alle fiscale aangiftes. Dit zit ook in ons pakket opgenomen, wel zo makkelijk aangezien wij de expertise hebben en de administratie verzorgen. Zo weet je zeker dat je optimaal gebruik maakt van eventuele belastingvoordelen. Ook staan we klaar voor fiscaal advies.

Offerte opvragen? Klik hier

 
Wave

SALARIS ADMINISTRATIE

Voor een vast bedrag per medewerker wordt de salarisstrook, loonjournaalpost, de loonaangifte en de jaaropgave verzorgd. Hiernaast heb je de mogelijkheid om gebruik te maken van digitale personeelsdossiers, verzuimregistratie. 

Offerte opvragen? Klik hier

 
Wave

JAARREKENING OPSTELLEN

De jaarcijfers en het opstellen van de jaarrekening kunnen volledig door 1Financial worden verzorgd. Dit zit opgenomen in het pakket dat je bij ons afneemt. Ben je (nog) geen klant, dan kunnen we dit uiteraard ook als 'losse dienst' voor je doen. 

Offerte opvragen? Klik hier

 
Wave

INTERIM & CONSULTING

Ook zijn wij voor interim werkzaamheden en/of consults beschikbaar. Dit kan zijn op het gebied van oplossen van complexe financiële vraagstukken, uitvoeren van debiteurenbeheer, het opstellen van interne en/of externe verslaggeving. Kortom, als je tijdelijk handjes nodig heeft, laat het ons weten.

Offerte opvragen? Klik hier  

Contactgegevens

Navigatie

Informatie aanvraag

Openingstijden

Winthontlaan 200

3526 KV Utrecht

030 - 207 2900

info@1financial.nl

 

Heeft u nog vragen? 

Neem vrijblijvend contact op!

 

U mag ons mailen, bellen of een WhatsApp bericht sturen.
Via onderstaande knop komt u direct bij onze contact pagina.

 

Maandag-Dinsdag-Donderdag-Vrijdag:

8:30 - 17.30 uur

Woensdag:

8:30 - 14.00 uur

Bezoek kan alleen op afspraak!

Administratie in de juiste handen!

Goede boekhouder Utrecht
  • e685555d3879dd2407d668086ee7208a
  • Instagram
  • Facebook

©2020 by 1Financial