ONZE DIENSTVERLENING

Deskundig. Betrouwbaar. Pro-actief.

Wij verwerken jouw administratie tijdig en efficiënt. We denken pro-actief mee en zijn voortdurend op zoek naar fiscale voordelen en creatieve oplossingen voor een optimaal ingerichte administratie. Ons team heeft veel ervaring op het gebied van administratieve verwerking en het opstellen van diverse rapportages. Daarnaast zijn de fiscale aangiftes ook gesneden koek. Het voordeel bij 1Financial is dat je 1 vast aanspreekpunt krijgt met wie je alles kan bespreken en afstemmen. Dat werkt wel zo makkelijk en zo blijft er niets tussen wal en schip hangen. 

 

Wij zijn gespecialiseerd in zowel financiële administratie, fiscale aangiftes en jaarrekeningen. Mocht je ook behoefte hebben om de salarisadministratie uit te besteden, dan kun je hiervoor uiteraard ook bij ons terecht. Dit besteden wij uit aan onze partner die hier zeer deskundig in is. Zo blijf je 1 aanspreekpunt houden en liggen de diverse werkzaamheden bij diegene die er het meest verstand van hebben. 

FINANCIËLE ADMINISTRATIE

Wij verwerken jouw administratie tijdig en overzichtelijk en houden je op de hoogte van de performance van jouw onderneming. Wij proberen altijd zoveel mogelijk efficiëntie door te voeren, waardoor de uren laag blijven en hiermee dus ook de kosten.

JAARREKENINGEN

De jaarrekening wordt deskundig en ook in duidelijk begrijpbare taal opgesteld en voldoet naast de eisen van de wet- en regelgeving ook aan de eisen die bijvoorbeeld door banken worden opgelegd bij aanvraag van financieringen.

BELASTINGAANGIFTES

Graag nemen wij dit volledig uit handen voor jou en zorgen wij ervoor dat jouw belastingaangiftes juist en voordelig worden ingevuld. Denk bijvoorbeeld aan de omzetbelasting, vennootschapsbelasting en mogelijk inkomstenbelasting.

SALARISADMINISTRATIE

Het is ook mogelijk om je salarisadministratie bij ons onder te brengen. Wij laten dit door onze partner uitvoeren, maar blijven voor jullie nog steeds aanspreekpunt. Zo kun je dus alles bij ons onder brengen en ervaar je het gemak van 1 aanspreekpunt.

Tel.nr /WhatsApp service: 030 - 20 72 900

Winthontlaan 200, 3526 KV Utrecht

  • e685555d3879dd2407d668086ee7208a

©2016 by 1Financial